Feel Good Behandelingen

Bij de behandelingen is een wenkbrauwontharing begrepen

Discover treatment

€70

Weet je echt niet wat je moet kiezen? En toets je eerst graag samen met ons af? Deze behandeling is het ervaren van de behandeling en de producten en samen bekijken wat we allemaal kunnen toepassen op de huid.

Omdat we de huid gaan analyseren en zo de juiste vervolg behandeling kunnen bespreken met de juiste producten keuze.

Deze behandeling hoort ook bij het gamma van de Feel good facials.

 

Classic treatment (let op, aangepast)

€66

Deze behandeling is een basic behandeling waarbij we de huid gaan hydrateren en voeden. We zorgen ervoor dat de hydrolipide film van de huid herstelt wordt en dat de celvernieuwing opnieuw wordt geactiveert.

– De Classic treatment is enkel met nek en schouder massage –

Verwijderen van gerstekorrels – +€5

 

Classic treatment plus

€70

Deze behandeling is een upgrade van de classic treatment.

De extra hierbij is een gelaatsmassage.

Verwijderen van gerstekorrels – +€5

 

Boost treatment

€78

Wil je een klassieke behandeling met net dat extraatje? Dan is de boost verzorging misschien wel iets voor jou. De naam van de behandeling spreekt voor zich. Hierbij gaan we de huid hydrateren, ophelderen en optimaal boosten doormiddel van een aangepast alginaat masker.

 

Detox behandeling

€89

Deze behandeling gaat ervoor zorgen dat onze huid optimaal gezuiverd is en we zo de huid terug in balans brengen. Een behandeling waarbij we gaan zuiveren, hydrateren, boosten en verzorgen met een prachtig fris effect.

Supplement LED: + €15

 

Peel treatment

€94

Deze behandeling heldert de huid op en is dus ook ideaal voor pigmentatie, verminderen van fijne lijntjes, stimuleren van de huidvernieuwing, verminderen van littekens, een positief effect bij een rokershuid of acné en het stimuleren van de natuurlijke collageenaanmaak.

 

Zuurstofbehandeling

€94

Deze behandeling gaat de huid regenereren. Het gaat ervoor zorgen dat rimpels en fijne lijntjes verminderen, het gaat voedend werken, verbetering van de collageen aanmaak, verfijnen van de poriën, versterkt bloedcirculatie, versterking van het imuunsysteem en heeft een anti-stress effect. Ook een mooi effect bij acné. Deze gaat een mooie éclat aan de huid bezorgen.

 

Luxe anti-age behandeling

€94

Deze behandeling gaat de huid verstevigen, verminderen van expressie-rimpels, hydrateren, het zal een rimpelopvullend effect hebben en het verbetert zichtbaar de natuurlijke teint.

 

LED-Therapie

€40

Bij deze behandeling gaan we de huid reinigen, peelen en de led-therapie toepassen. Deze behandeling duurt max 40 minuten