Medische Huidverbeteringen

Bij de behandelingen is een wenkbrauwontharing begrepen

Renophase Laboratoires is gespecialiseerd in het onderzoek naar de celregeneratie toegepast in de cosmetische dermatologie. Met Renophase bereikt u herstel en evenwicht van het huidweefsel met producten die zeer goed verdragen worden. De unieke formules staan bekend om hun uitzonderlijke efficiëntie en zijn het resultaat van uitgebreid technologisch onderzoek. De huid reageert zichtbaar en herstelt in verschillende stappen. Herstructureren in de diepte, herstellen, volume en glans geven zijn het doel.

Let op, deze behandelingen kunnen enkel en alleen toegepast worden met gebruik van het thuisverzorgingsgamma

 

Renophase SPF Reboost treatment

€105

Deze behandeling kan je eerste ervaring met renophase zijn. Het bestaat uit 3 categorieën en is een zusje van het feel good gamma maar met een iets zwaardere intensiteit.

Deze behandeling kan bij iedereen toegepast worden.

Voordelen behandeling: hydratatie, revitalisatie, volume, gelijkmatigheid van de teint, verfijnde huidstructuur en een stralende huid.

 

Renophase PDT treatment

€145

Fotodynamische behandeling

De combinatie van een lichte aanpaste peeling en actieve ingrediënten die worden geactiveerd met fotodynamische therapie op basis van rood LED-licht.

De peeling vernieuwt de huid die sterker, soepeler en egaler is. De LED-therapie verbetert de huidbeschadiging en littekenvorming en heeft een ontstekingsremmende werking. Zeer effectief voor het verbeteren, herstellen en versterken van de gevoelige, beschadigde of ontstoken huid. Deze behandeling kan toegepast worden op een extreem gevoelige of droge huid, specifiek huidprobleem zoals (hormonale) acne en rosacea.

 

Renophase Glow Facial

€125

Deze behandeling spreekt voor zich en wordt toegepast met een peel, die de doorlaatbaarheid van de huid bevordert, de celvernieuwing stimuleert met hoog gedoseerde, gestabiliseerde vitamine C, de huid hydrateert en versterkt met een hoog gehalte aan anti-oxidanten.

Deze peels zijn te combineren met microneedling: waardoor de werkstoffen nog dieper ingebracht worden. Het collageen en de doorlaatbaarheid van de huid zal door microneedling ook extra gestimuleerd worden.

 

Renophase Mela Lightening facial

€125

Met deze behandeling pakken we gepigmenteerde onregelmatigheden aan. Met als resultaat een verhelderende en gelijkmatige teint.

Bevat onder andere 3 soorten zeer hoog gedoseerde Vitamine C en Tranexaminezuur*.

*Tranexaminezuur: Recent wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat het de pigmentaanmaak afremt en blokkeert.

Het is dé next level behandeling voor het aanpakken van gepigmenteerde onregelmatigheden met als resultaat een verhelderende en gelijkmatige teint. Gecombineerd met thuisproducten voor een optimaal resultaat!

 

Skin Clear treatment

€45

Dit is een zuiverende korte behandeling waarbij onzuiverheden en comedonen worden verwijderd.

 

Skin Clear treatment plus

€65

Dit is een zuiverende behandeling waarbij onzuiverheden en comedonen worden verwijderd in combinatie met led-therapie.

 

LED-Therapie

€40

Bij deze behandeling gaan we de huid reinigen, peelen en de led-therapie toepassen. Deze behandeling duurt max 40 minuten.

 

Hydravacuum treatment

€104

Een zeer effectieve milde vorm van hydradermabrasie met unieke serums. Door de hydrapower technologie kan de huid effectief worden gereinigd, gezuiverd, gevoed en gehydrateerd tot in de diepste lagen. De hydravacuum ontgift en stimuleert je huid. Het vacuümeffect zorgt voor een directe lifting van de vermoeide huid en stimuleert de bloedtoevoer naar het huidoppervlak waardoor de zuurstofopname verhoogt.

Na de peeling krijgt de huid een tweede behandeling, namelijk met een booster, een cocktail van puur hyaluronzuur, vitamines en andere anti-oxidanten.

Geeft een dieptereiniging, een krachtige hydratatie en voeding aan de huid

Kan ingezet worden bij: Fijne lijntjes en rimpels, Huidverslapping Hyperpigmentatie en door de zon beschadigde huid

Vette en onzuivere huid

Grove poriën en rokerige huid

Tekenen van huidveroudering

 

Microneedling treatment

€125

Bij deze behandeling gaan we te werk met een microneedling pen. De microneedling techniek verhoogt de transdermale doorgang voor actieve ingrediënten aanzienlijk. Waardoor de huid optimaal wordt gehydrateert, het verbeterd de elasticiteit van de huid, voorkomt vroegtijdige veroudering en het geeft een mooie teint/éclat.

Het hiervoor gebruikte serum kan dankzij het needlen de diepere huidlagen bereiken. Ook wordt het natuurlijk proces van de huid van binnenuit gestimuleerd. Op deze manier gaat de huid zelf weer collageen en elastine aanmaken en wordt de doorbloeding verbetert. Door deze behandeling zullen ook jouw thuisverzorgingsproducten beter worden opgenomen door de huid. De huid wordt optimaal gehydrateert, het verbeterd de elasticiteit van de huid, voorkomt vroegtijdige veroudering en het geeft een mooie teint/éclat.

 

Combi Hydravcuum & microneedling

€130

Een combinatie van een ultieme dieptereiniging en de microneedling voor het wauw-effect.

 

Renophase Glow Facial met microneedling

€140

Een peel, die de doorlaatbaarheid van de huid bevordert, de celvernieuwing stimuleert met hoog gedoseerde, gestabiliseerde vitamine C, de huid hydrateert en versterkt met een hoog gehalte aan anti-oxidanten. Dankzij de microneedling de werkstoffen nog dieper ingebracht worden. Het collageen en de doorlaatbaarheid van de huid zal door microneedling ook extra gestimuleerd worden.

 

Pink Peel treatment met microneedling

€150

Deze verstevigende behandeling stimuleert diep in de huid dankzij het kudtzu ingrediënt en bevordert de collageen- en elastineproductie. Deze behandeling werkt nog sterker in dan de klassieke fruitzuurpeelings en zo pakken we de fijne lijntjes en een verslapte huid aan.

Resultaat: een gladde, strakke en stralende huid.

 

Mela Lightning treatment met micro needling

€140

Met deze behandeling pakken we gepigmenteerde onregelmatigheden aan. Met als resultaat een verhelderende en gelijkmatige teint.

Bevat onder andere 3 soorten zeer hoog gedoseerde Vitamine C en Tranexaminezuur*.die worden ingebracht met needling. Dit is de meest VEILIGE, meest effectieve methode om met chirurgisch fijne naaldjes de werkstoffen diep in de huid aan te brengen, daar waar de pigmentvorming en aanmaak van nieuwe cellen plaats vindt.

*Tranexaminezuur: Recent wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat het de pigmentaanmaak afremt en blokkeert.

Het is dé next level behandeling voor het aanpakken van gepigmenteerde onregelmatigheden met als resultaat een verhelderende en gelijkmatige teint. Gecombineerd met thuisproducten voor een optimaal resultaat.